Buttons maken

Buttons laten maken?
Buttons, je kent ze misschien nog wel. Een. Als je aan buttons denkt, denk je aan buttons die je voor de sier kunt dragen. Als leuke toevoeging van een outfit. Daarnaast kunnen buttons ook daadwerkelijk een functie hebben. Zo kunnen buttons dienen als naamkaartje of kunnen buttons laten zien of je ergens allergisch voor bent. Zo hoef je dat niet constant te zeggen, maar zien mensen het direct. Ben je op zoek naar geschikte buttons? Die vind je bij buttons.nl. Zit de voor jou geschikte button er niet bij? Bij buttons.nl kun je ook zelf buttons maken Hoe je dit kunt aanpakken lees je hieronder.

Buttons maken met de button machines van buttons.nl

Bij buttons.nl hebben we een ruim assortiment aan buttons. We hebben buttons voor een vrijgezellenfeest, buttons voor beroepen, buttons voor carnaval, voor kerst, voor sport en nog veel meer. Naast deze buttons hebben wij ook button machines in ons assortiment. Met deze button machine kun je zelf buttons maken. We leveren button machines, blikmateriaal en cirkelsnijders. Met deze benodigdheden kun je zelf buttons maken. Voor de buttons in ons assortiment hebben wij afmetingen van 25 mm, 31 mm, 37 mm, 56 mm en 75 mm. Met de button machines in ons assortiment kun je ook buttons maken met deze verschillende afmetingen.

Buttons laten bedrukken

Wil je graag een button met jouw ontwerp erop, maar wil je ze niet zelf maken? Speciaal voor onze klanten bedrukken wij bij buttons.nl buttons naar jouw wens. Het enige wat je hoeft te doen in het aanleveren van de afbeelding in ons template. Dit heeft een aantal vereisten: • De afbeelding of het ontwerp moet worden aangeleverd in PDF, Illustrator (.ai) of JPEG. • Een afbeelding moet een minimale resolutie van 300 DPI hebben. • Het ontwerp moet opgemaakt worden in onze templates. Deze templates kun je downloaden op de website. Hierbij is het belangrijk dat het ontwerp een ruime rand heeft die niet zoveel toevoegt. Dit zal dan de rand van de button worden.
Buttons laten maken?

Buttons maken en kopen

Ben je op zoek naar geschikte buttons? Of je nou bestaande buttons wilt of buttons met eigen ontwerp, hiervoor ben je bij buttons.nl op het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan buttons. Denk hierbij aan vermakelijke buttons als voor vrijgezellenfeesten, buttons voor carnaval, muziekbuttons, sinterklaasbuttons, sportbuttons, hollandbuttons en nog veel meer. Ook hebben wij functionele buttons als buttons die dienen als naamplaatje, buttons die jouw allergie laten zien zodat je dat niet constant hoeft te zeggen en buttons die laten zien hoe oud je bent. Zelf buttons maken? Dat kan met de buttonsmachine uit ons assortiment of je levert zelf een ontwerp aan die wij dan voor jou drukken. Bij buttons.nl kun je terecht voor de beste kwaliteit buttons. Op zoek naar een leuk relatiegeschenk? We hebben in ons assortiment buttons die dienen als flessenopener of als magneet. Leuk om te geven en om te krijgen. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom buttons.nl?

  • Levering al vanaf 25 stuks!
  • Snelle levering!
  • Alleen orginele metalen buttons, dus geen plastic achterkant!
  • 4 Ontwerpen per bestelling, zonder meerkosten!

Nieuw bij buttons

Kleding magneet buttons
Deze buttons hebben een sterke neodymium magneet. Klik hier voor meer informatie
meer nieuws...