Buttons bedrukken

Buttons bedrukken?
Buttons kunnen een erg leuke toevoeging zijn aan een feest of gelegenheid en kunnen ook een serieuze functie hebben. Ben je op zoek naar een bepaalde button, maar kun je niet de door jou gewenste bedrukking vinden? Je kunt bij buttons.nl ook zelf buttons bedrukkenHoe ontwerp ik mijn eigen button? Weet je al wat je op de button wilt zetten? Dan ben je zomaar klaar! Het ontwerp van de button moet digitaal bij ons worden ingeleverd. Als eerste moet je een buttonformaat kiezen. Dit kunnen de afmetingen 25 mm, 31 mm, 37 mm, 56 mm of 75 mm zijn. Als je hier een keuze in hebt gemaakt, kun je het ontwerp aanleveren. Het formaat van de button is van rand tot rand. Het is daarom verstandig om de afbeelding iets kleiner te maken. Zo zorg je ervoor dat de afbeelding of de tekst niet om de randen heenloopt en zo krijg je het beste resultaat. Zorg er ook voor dat er een uitsnede is. De uitsnede zorgt ervoor dat er geen witte randen aan de zijkant van de button zijn te zien. De bestanden kunnen worden aangeleverd als PDF, Illustrator en JPEG. Voor het beste resultaat is het verstandig om afbeeldingen te gebruiken met een minimale resolutie van 300 DPI.

Verschillende functies van buttons

Vaak wordt er gedacht dat buttons enkel zijn als leuke toevoeging van een outfit, maar buttons kunnen ook zeker een functie hebben. Bij buttons.nl hebben we naast de vermakende buttons ook buttons met een functie. Denk hierbij aan naambuttons. Hierbij werkt de button als naamplaatje. Ook zijn er buttons die laten zien dat je een allergie hebt. Wij hebben onder andere buttons voor een glutenallergie, een allergie voor pinda’s, een tarweallergie of een allergie voor visproducten. Dit kan handig zijn om te dragen als je bijvoorbeeld bij een feestje of bij een restaurant bent. Zo hoef je het niet constant te zeggen, maar vragen mensen er zelf wel naar als ze informatie nodig hebben. Heb je een kind dat een allergie heeft? Er zijn button die kinderen kunnen dragen om te vertellen dat ze een allergie voor voedsel hebben en dat ze jou als ouder moeten vragen naar meer informatie. Zo voorkom je dat jouw kind per ongeluk voedsel krijgt waar hij of zij allergisch voor is. Uiteraard hebben we ook buttons met een amuserende functie. We hebben buttons voor een huwelijk, voor carnaval, buttons met dieren erop, buttons van Sinterklaas, voetbal buttons en buttons voor Valentijnsdag. Is er iemand jarig? Ook hiervoor hebben we buttons. Naast de ‘normale’ buttons hebben we ook speciale buttons. Zo hebben we buttons die dienen als flesopener, als spiegel of als magneet. Erg leuk om te krijgen of om te geven als bijvoorbeeld een zakelijk geschenk.
Buttons bedrukken?

Buttons bedrukken bij buttons.nl

Ben je op zoek naar vermakelijke buttons om een outfit helemaal af te maken of naar buttons die een belangrijke functie hebben? Bij buttons.nl hebben we een uitgebreid assortiment aan buttons. Wil je buttons bedrukken? Ook dat kan bij buttons.nl! Bij ons vind je een groot assortiment voor een scherpe prijs. Kijk op onze website voor het assortiment en hoe je jouw eigen buttons ontwerpt. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom buttons.nl?

  • Levering al vanaf 25 stuks!
  • Snelle levering!
  • Alleen orginele metalen buttons, dus geen plastic achterkant!
  • 4 Ontwerpen per bestelling, zonder meerkosten!

Nieuw bij buttons

Kleding magneet buttons
Deze buttons hebben een sterke neodymium magneet. Klik hier voor meer informatie
meer nieuws...